Allnorsk1.divisjon 1987: Tromsø IL - Start

Referat:   Tromsø IL åpnet brukbart, de ti første minuttene regisserte de midtbanen med flere fine angrep, men så var det slutt. Andre omgang ble bedre, men veldig variabelt, og omsider kom det forløsende målet. Trond la en corner, Tore Rismo headet til Truls, som headet kontant i mål. Utligningen kom etter 16 min. av andre omgang, Tore Hadler Olsen fikk stå umarket, og satte ballen enkelt i mål.

Så ble det straffe for "nte" gang. Som jeg har sagt før, Tromsø IL har Bjarte Flem. Den første straffen skulle Svein "Matta" Mathisen ta,  "Matta" så helt likegyldig ut, ruslet inn mot straffemerket, som om han var ute på søndagstur. Bjarte henger helt uinteresert på målstreket,ser ut som han kjeder livet av seg. Rutinerte "Matta" smeller ballen hardt nede ved stolperota, da eksploderer Bjarte som en katt, er lynsnar nede og henter ballen, til enorm jubel fra publikum og de andre spillerne. Resultatet blir 3-1, det vil si at bare et straffe gikk inn.

TIL åpnet brukbart.  Deretter var det jevnt slutt. Lagene stanget på midtbanen, og skapte utrolig lite. TIL hadde at par avslutninger i første omgang, Start hadde ikke et eneste reelt angrep. Backene kom aldri med i angrepsfasen. Midtforsvaret er ikke så bunnsolid som vi trodde. Midtbanen jobbet bra defensivt, men skapte svært så lite i angrep. Angrepsspillerne løper nærmest i blinde. Mye slit til ingen nytte. Tross laber innsats, TIL burde tatt tre poeng mot Start.

Dommer var Lars Kåre Rogne fra Brattvåg.

Oppdatert: 14.05.2003