Allnorsk1.divisjon 1986: Tromsø IL - Strømmen

Referat:   Det vil være blodig urettferdig å hevde at TIL ikke har vilje til å vinne, men jeg mener at de må innrette seg etter de krav som må stilles til et lag som er innvolvert i bunnstriden. Når en forventet seier skulses bort to minutter før full tid, deler vi den fortvilelse som råder grunnen i tromsøgarderoben etter kampen, etter at Strømmen kortsluttet folkerekka, med utligning i det 88. min.

Når jeg kommanderer mur har hver enkelt spiller noe å forholde seg til. Når man overser mine beskjeder, samtidig med at jeg jeg forholder til at de øvrige gjør som de skal, kommer det overraskelser, tordnet Bjarte Flem til sine medspillere etter kampen. Dette var hovedgrunnen til at Strømmen kunne utligne. En scoring som reduserte i TILs muligheter til å rive seg løs fra den trio som fortsatt befinner seg under den magiske streken.

I 83 minutter måtte man vente på den forløsende scoringen, før Lars Bang omgjorde et frispark fra Trond Johansen til 1-0, ante man det verste. Og det til tross for at TIL tidvis skapte sjanser. Blant annet da Trond Johansen ved et par anledninger spilte fram Eivind Andreassen og Truls Jensen.

Bjarte Flem var TILs beste spiller.   Dommer var Einar Halle fra Molde.

Oppdatert: 11.03.2004