2.div.avd.B 1985: Tromsø IL - Mjølner

Tromsø IL var i ferd med å miste tålmodigheten, da Truls Jensen så forløsende dundret ballen i mål. Etter en knapp times overkjørsel av Narvik-laget, tapte TIL gradvis gløden, entusiasmen og iherdigheten. Og spillet tapte seg i kvalitet. Men scoringen løftet laget og satte Mjølner igjen på skolebenken. Men du verden for noen passive elever.

Man må gjøre seg tanken, er alle lagene som gjester Alfheim så forferdelig dårlige ?  Man klarer ikke befri seg fra tanken når TIL som verst herjer med gjestene - minutt etter minutt, gang etter gang. TIL-mannskapets majestetiske ro kan få oss til å tro at de gjør alt med den største selvfølgelighet. Nå gjorde de det i reprise - etter Viking,Strømsgodset og Steinkjer.

Den korte, svake perioden i forkant av Truls Jensens scoring, ble kampens minus. Og Truls Jensens scoring kom fra kort hold. Et meget godt frispark fra Trond Steinar Albertsen, klarte Mjølner-keeperen å halvklarere, returen dundret Truls Jensen i mål. Og da var kampen vel en time.

Bare syv minutter senere dundret Tor Pedersen inn 2-0. Et langt skudd fra Eivind Andreassen, fikk keeper Elling Berntsen fingerene på, returen løp Tor Pedersen rett på, og med innsiden satt han ballen i mål fra fem-meteren. I mellomtiden hadde Bengt Jensen reddet et skudd fra Per Høgmo.

Trond Steinar Albertsen er i ferd med å spille seg inn i alle TILs hjerter. Den teknisk gode, frekke, pasnings og skuddsterke Albertsen lekte seg mer og mer med fortvilte Mjølner-spillere på venstre siden utover i andre omgang. Farta har han medfødt, og i lufta regjerer han. Og etter Strømmens poengdeling mot Hødd i Ulfsteinsvik, har TIL-spillerne grunn til å reise til Strømmen på lørdag med løftet hode, ny inspirasjon og gjenskapt entusiasme.

Dommer var Jens Johansen fra Ståkameratene.

Oppdatert: 05.03.2004