2.div.avd.B 1984: Sunndal IL - Tromsø IL

Det ble en jevnspilt og spennende 2. divisjonsforestilling Sunndal og Tromsø IL fikk vist i det fine været på Sande Stadion. Det store spillet uteble, men kampen var hele tiden åpen og ingen ting var avgjort før i sluttminuttene. Sunndal ledet 2-0 etter 26 minutter, TIL reduserte imidlertid i sluttminuttene av første omgang, og utlignet fortjent til 2-2 midtveis i andre omgang. Sunndal var det førende laget mot slutten av kampen, og det er derfor ingen ting å si på at laget vant 3-2 etter scoring to minutter før full tid.

TIL åpnet kampen best rent spillemessig, men uten å skape de store sjansene. Sunndal kom imidlertid sterkt utover i omgangen, men TIL kom sterkt tilbake i slutten av omgangen, det var lite å si på at laget fikk redusering. Per Høgmo sto sju minutter før pause plutselig helt alene inne i Sunndals målgård. Trond Johansen hadde fintet bort tre Sunndals-spillere ved å hoppe over ballen. Per Høgmo scoret sikkert alene med keeper.

Og Tromsø IL hadde føringen i begynnelsen av andre omgang. Nitten minutter var spilt av omgangen da 2-2 var et faktum, hjemmelagets keeper feilbergnet et overlegg og Lars Espejord headet sikkert i mål fra kloss hold. To minutter gjensto da Sunndal fikk sitt vinnermål.

Per Høgmo var best på et skuffende TIL-lag.   Dommer var Bjørn Kronborg fra Lillehammer

Oppdatert: 11.02.2004