2.div.avd.B 1984: Nessegutten - Tromsø IL

Den 21. år gamle goal-getteren fra Skøelv, som ble vraket av Brann i fjor vår, slo til for fullt på Nesseguttens bane. Hør bare her:

25. minutt: Trond kom stormende, og dundret til på en returball fra Nessegutten-muren. Ballen føk inn helt borte i hjørne, uten en sjanse for hjemmelagets gode keeper.    31. minutt:  Trond driblet seg fri av både to og tre motspillere, kanskje var det fire også - og fra nærmest 30 meters hold sender han i veg et kjempeskudd som føk inn via stang og tverrligger - helt oppe i vinkelen.   66. minutt:  Trond på farten igjen, fikk et overspill fra høyre, og fra meget skarp vinkel dundret han ballen i mål, så vidt til side for keeper, men nok.   89. minutt:  Trond lekte seg, han gikk fra midten, driblet av en, to, tre - en til og enda en - rundet sågar keeper også, og satte ballen rolig i det tomme målet - puh, man kan nesten bli svett av mindre, når den samme Trond Johansen også når det gjelder spill, var banens beste - ja da så!

Jeg hadde det på følelsen hele dagen, men jeg hadde ikke drømt om fire scoringer. Nå er jeg kvitt skaden. Jeg er godt trent og jeg er sugen på fotball. Nå skal det bli flere mål, sier en overlykkelig Trond Johansen. TIL var klart best, laget lå stort over da de sikret seg 2-0 i første omgang. Men det var to forferdelige forsvarsglipper som lå bak hjemmelagets to overraskende scoringer.

I annen omgang forsatte TIL-presset, det var som den naturligste ting av verden at laget gikk opp til både 3-2 og 4-2. Ved siden av scoringene hadde TIL flere store sjanser. Lars Espejord hadde et kanonskudd i tverrliggeren. Like etter var Trond Johansen frempå med et kjempeskudd som keeper mesterlig får slått til corner.

TILs beste var selvfølgelig Trond Johansen.         Dommer var Egil Nervik fra Freidig.

Oppdatert: 05.02.2004