2.div.avd.B 1983: Tromsø IL - Hødd

Bare en eneste miss er nok til å tape poeng i 2. divisjon. En realitet Tromsø IL fikk erfare på ny mot Hødd. En sikker 1-0 ledelse ble minutter før full tid gjordt om til 1-1,  etter at Roald Jan Pedersen måtte gi retur på et Hødd-skudd. For øvrig det eneste som ble notert mellom stengene i løpet av kampen.

Etter en første omgang som knapt var verd ståkarakter ble kampen etter sidebytte langt mer innholdsrik. Hødd fikk en kjempeåpning, var to ganger i det første spilleminuttet nær ved å score. TIL benyttet anledningen til å kontre. Truls Jensen spiller fri Ståle Killie, som i trengt posisjon på høyresida fikk slått inn til en umarkert Trond Gunnar Nilsen. Fjorårets toppscorer sørger for årets seriescoring for TIL.

Etter scoringen tok TIL komandoen på banen, og hadde tilbud som kunne gitt 2-0. Nærmest var Svein Arne Olsen da han på en halv brasse fikk Hødd-keeperen å strekke seg i full lengde. Poengdeling til tross. TIL gjorde en bedre figur enn mot Mjølner forrige helg. Forsvaret fungerte nok en gang som sikkerheten selv. Unntaket er missen i sluttminuttet. Laget kom denne gang bedre frem på banen. De greide å etablere press på gjesteforsvaret, men kom beklageligvis til kort i kampen mot Hødds sterke midtstopperduo.

TIL greide også fra start å spille seg til målsjanser. Truls Jensen noterte seg for tre forsøk i løpet av det første kvarteret. I forsvaret gjorde Johnny Albertsen nok en sterk kamp. Han var banens dominerende spiller. Engasjerte seg såvel på midtbanen som i angrepet, og skaper mye positivt. Unektelig dagens mann på TIL-laget. På midtbanen ble det arbeidet jevnt godt med Ståle Killie som den fremtredende.

Dommeren Jens Petter Jensen fra Silsand, var middels, men viste uansvarlighet  ved å unnlate å gripe inn da en TIL-spiller ble skadet like før full tid.

Oppdatert: 26.01.2004