2.div.avd.B 1981: Varegg - Tromsø IL

Nei, i dag hadde vi ikke flaksen på vår side. Det hadde ikke vært ufortjent om vi hadde fått med oss begge poengene. Jeg øyner framgang.  Samtidig er det klart at guttene har stått så lenge i forsvar at de ikke får til noe som helst når de kommer foran motstanderens mål. Jeg legger ikke skjul på at de spilte seg til en del fine sjanser i dag, spesielt i andre omgang. Med litt flaks hadde vi fått inn en eller to baller.  Det ble nå likevel ett poeng. Dette sa TIL-trener Peter Drecker etter kampen mot Varegg som endte 0-0.

Hjemmelaget åpnet best. Den første halvtimen av kampen hadde Varegg stort sett kontroll. TIL-forsvaret fungerte etter hvert meget bra, de raske Varegg-løperne hadde store problemer med å komme seg igjennom. Roald Jan Pedersen spilte en stor kamp, han var til en hver tid der Varegg-spissenes skudd traff.

Varegg hadde noe sprell i begynnelsen av andre omgang. Bergenserne løp imidlertid raskt av seg. Det ble mer og mer Tromsø IL. Det som manglet på at laget hadde knekket sine verter, var velplasserte og konstruktive baller framover på banen. Det forhindret likevel ikke at TIL-guttene fra tid til annen også kom på skuddhold. TIL var uheldig som ikke fikk med seg begge poengene. Hadde det skjedd hadde avstanden til fjerde siste plass plutselig ikke vært så stor. Det gjennstår fortsatt tre kamper.

Oppdatert: 14.01.2004