2.div.avd.B 1981: Sunndal IL - Tromsø IL

Tromsø IL kan takke sin keeper Roald Jan Pedersen for at laget "slapp"  med 2-0 på Sande Stadion mot Sunndal IL. På en overraskende fin gressmatte hadde nordmøringene spillet i de fem kvarterene. Men takket være fornuftig forsvarsspill og en meget god TIL-keeper ble det ikke mer enn to baklengsmål.  TIL-guttene fikk nesten ingenting til i denne kampen, laget hadde faktisk ikke en eneste mulighet å score.

Det første kvarteret  av kampen var TIL så noenlunde med i spillet. Men etter hvert fikk hjemmelaget overtaket og det ble en forsvarskamp for Tromsø-guttene. Etter 14 minutters spill i andre omgang ble det 1-0 til Sunndal, og 2-0 ble det på overtid i kampen.

Tromsø IL hadde som nevnt ikke en eneste skikkelig målsjansen. Og makter ikke lagets nyansatte trener, engelskmannen Peter Keeling,  å rette på dette i tiden som kommer med skikkelig sting i TIL-angrepet, så er det naturlig å tro at 2. divisjonsoppholdet vil bli av heller kortvarig karakter, det kunne nemlig godt blitt 0-5 i TILs debut.

Roar Jørgensen, Strindheim hadde endel merkelig avgjørelser, men dømte i alt rettferdig.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Dagbladet Tromsø og Nordlys).

Oppdatert: 08.01.2004