3.div.avd.F 1980: Landsås IL - Tromsø IL

Tromsø IL er fortsatt ubeseiret i nordnorsk 3. divisjon, og det er vel "fare" for at de blir ubeseiret, kommende søndag spilles nemlig sesongens siste seriekamp, og det i Tromsø med Kabelvåg som gjester. I denne kampen var TIL-guttene på besøk i nabo-byen Harstad, og tok begge poengene fra et topptent Landsås-lag.

TILs seier var på ingen måter ufortjent, og Landsås hadde det meste av spillet i en god og spennende andre omgang. Men TIL-guttene klarte på en elegant måte å ri stormen av, etter de hadde ledet helt fortjent 2-0 ved pause. Rent spillemessig ble det vist god fotball fra begge lags side. Landsås-guttene var topptente, og dette gjorde utslag i tøffe taklinger helt fra starten av kampen. Men en god og myndig dommer, Bjarne Moen fra HIL, klarte å roe ned gemyttene etter hvert.

Det var helt fortjent at TIL kunne gå til pause med en 2-0 ledelse. Første målet ble scoret av Trond Gunnar Nilsen på en heading etter ei forsering av Arve Antonsen. Trond Gunnar gjorde forarbeidet til Sigurd Dales scoring. TILs tredje scoring ble satt inn av Einar Walsøe på en praktheading etter corner.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Dagbladet Tromsø).

Oppdatert: 08.01.2004