3.div.TITO 1976: Tromsø IL - Tromsdalen UIL

TITO-serien begynner å bli underholdene igjen. TIL og TUIL lagde et rigtig trivelig oppgjør, der TIL en periode i andre omgang spilte riktig bra fotball. Anført av en opplagt Morten Nilsen som fikk til nær sagt hva han prøvde på, trakk TIL opp den ene lekre angrepet etter det andre, og høstet flere ganger applaus fra et ellers temmelig kritisk Valhall-publikum. TIL ga seg med fire scoringer, og TUIL fikk deretter lov til å redusere til 1-4, som ble sluttresultatet.

I første omgang hadde TIL et nokså klart overtak, og 2-0 ledelsen laget hadde ved pause var fortjent nok. Det ble imidlertid rote aldeles forferdelig inne i TIL-forsvaret, og med flaks hadde TUIL hatt nettkjenning før pause. Målene sto imidlertid TIL for. Det gikk en knapp halvtime før det gikk hull på byllen. Men så kom Kent Kristoffersen på farten, en TUIL-forsvarer bommet på ballen, og Kent hadde fri veg til mål. Skuddet hans fra 25 meter satt pent plassert nede ved stolperota.

Drøye ti minutter senere sto Johnny Albertsen for 2-0, han trakk seg pent forbi en TUIL-forsvarer og klemte til, og ballen føk inn helt ute ved stolpen, utenfor for keepers rekkevidde. 3-0 kom på en nydelig kombinasjon mellom Morten Nilsen og Harald Andersen, som endte med at Hans-Tore Bjerkaas fikk ballen servert på et fat, og kunne sette ballen i hjørne fra 10-12 meters hold.

4-0 var om mulig enda penere, et frispark på TILs venstre side så ut til å gå ut over dødlinja på motsatt side, men Morten Nilsen greide det umulige, nådde ballen og headet inn foran kassa, der Kent Kristoffersen styrte ballen inn med hode. Like etter reduserte TUIL på ei nokså billig scoring.

Dommer var Magne Fredriksen, Storsteinnes, midt på tre.

Oppdatert: 09.12.2003