3.div.TITO 1976: Tromsø IL - Bardufoss OIF

Ingen må tro at årets TITO-serie er avgjort. Unektelig kan det se ut som om Lyngens sjanser i øyeblikket er svært så gode, men glem ikke at Lyngen har både Skarp og TIL igjen på listen over motstandere. Men selvsagt ser det ut som både TIL og Skarp har forspilt sine sjanser i øyeblikket. Her rotet TIL bort ett poeng mot BOIF på Valhall - og hadde ikke Ivan Eriksen brent et straffe for BOIF i første omgang, ville nok TIL tapt begge poengene. Og 0-0 kan nok begge lag være fornøyd med.

BOIF hadde så absolutt taket på kampen i første omgang, laget hadde initiativet og et vist overtak i midtbanespill. I andre omgang overtok TIL mer av spillet, og ved et par anledninger var det nær på at hjemmelaget hadde tatt ledelsen. Men BOIF hadde den nødvendige turen ved de anledningene og holdt buret rent.

Det eneste store lyspunktet på TILs lag var Johnny Albertsen, som jobbet iherdig og lykkes i det meste, bortsett å få resten av laget med seg. For BOIF - som ligger i nedrykkingsposisjon var dette poenget kjærkommet.