3.div.TITO 1970: Tromsø IL - Skarp

Skarp sikret seg andre plassen på TITO-tabellen etter å ha slått TIL 3-2. Hvert av lagene dominerte stort i hver sin omgang. I første omgang var TIL dominerende, og laget ledet da også fortjent 2-0 ved pause. Et resultat som gjerne kunne vært større etter alle opplagte målsjanser.

Til tider viste laget riktig pen fotball, og spesielt løperekka, med Svein Hugo Hansen som aggresiv spiss, viste fikst småspill. Imidlertid sviktet det stygt i avslutningene, og da også i de øyeblikkene spillerne sto foran åpent mål. Det lyktes altså to ganger. Først ved Jan Erik Isaksen og like etter ved Svein Hugo Hansen. Begge gangene kom målene etter pent spill.

I andre omgang var det imidlertid klart at Skarp aktet å kjempe for andre plassen. Det var en helt annen glød over laget, og spesielt løperekka, som i første omgang virket tam, spilte seg stort opp. Det første Skarp-målet kom etter en real forsvarstabbe, og Kjell Otto Rollnes oppfattet situasjonen og Håkon Hemmingsen sørget for målet. Det to øvrige målene kom ved Torbjørn Nordvang og Gunnar Haldorsen.  (Svein Arne Olsen debuterte i denne kampen).

Dommeren, Wiggo Fjellberg, Fløya, virket ikke alltid på høyde med situasjonene.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys og Dagbladet Tromsø).

Oppdatert: 22.10.2003