3.div.TITO 1970: Nordreisa IL - Tromsø IL

Det var en lykkelig TIL-trener, Peter Drecker, vi hadde på tråden fra Nordreisa etter kampen. Og årsaken, klar TIL-seier med 3-0 over hjemmelaget, i en tildels velspilt kamp. Et forholdsvis markert overtak gjennom store deler av første omgang ga imidlertid intet resultat før i det 35. minutt. Men da sørget Steinar Pedersen for ledelse 1-0 etter at keeper hadde halvklarert. Dette var da også pauseresultatet.

I andre omgang virket det som om onsdagskampen hadde tatt for hardt på hjemmelaget. De falt mer sammen, og TIL kunne opparbeide seg et forholdsvis markert overtak. Det var fullt fortjent da Torfinn Ingebrigtsen etter 20 minutter la på til 2-0 etter at Steinar Pedersen hadde gjort forarbeidet. Og bare fire minutter senere fikk man dagens drømmeskudd, Arnt Hugo Lund skjøt på direkten knallhardt, men ballen traff tverrliggeren og slo ned på mållinja, dette skuddet hadde fortjent en bedre skjebne. Bare to minutter senere ble det 3-0. Igjen var det Steinar Pedersen som var frampå og headet ballen faktisk under Nordreisa-keeperen.

Etter dette dabbet kampen av, og begge lag tok det med ro. Arne Sæther spilte en storkamp og var banens beste spiller. Ellers viste TIL at de har et meget jevnt lag. På Nordreisa var Odd Leif Holm eneren i forsvaret, mens Trygve Larsen ble enslig i løperekka.

Oppdatert: 20.10.2003