4.div.TITO 1969: Tromsø IL - Bardu IL

Tromsø IL fratok Bardu IL seriemesterskapet, ja de tok revansj for det forrige tap mot Bardu. Denne gang snudde de om på sifrene fra sist og snudde 1-2 til 2-1. En kamp som bød på både morsomt og brubart spill.

Første omgang var klart den beste, og det var også denne halvdelen av alle scoringene kom. Den første var en riktig perle av et frispark. Karl Claussen suste ballen direkte i vinkelen og Bardu hadde 1-0. Imidlertid kjempet hele TIL-laget samlet, og ved stadig å være først på ballen og sterkest i taklingene overtok de initiativet i kampen. Og flere farlige angrep kom i stand før hjemmelaget utlignet ved Arne Andreassen. Steinar Pedersen gikk ned til dødlinja og la en ypperlig pasning. Få minutter senere fastsatte Steinar Pedersen sluttresultatet, da han påpasselig headet inn en ball som Svein Hugo Hansen håpet å få mål på.

Men selv om scoringene dermed var avviklet, ble kampen aldri uinteressant. I andre omgang ble det litt mer tak i Bardu-laget, uten at de klarte å spille seg til like mange sjanser som TIL-guttene hadde. På hjemmelaget var det Roy Johansen som kom best i fra kampen, men hele forsvaret kjempet godt med Dagfinn Holst en tanke foran. På midtbanen drev Arne Sæther godt, og i løperekka viste Steinar Pedersen seg som en verdifull reserve.

God som vanlig var forbundsdommer Arne Jensen, Skarp.

Oppdatert: 11.10.2003