4.div.TITO 1969: Tromsdalen UIL - Tromsø IL

Tromsø IL vant fortjent  2-1 over TUIL i Tromsdalen, etter å ha ledet 1-0 ved pause. TIL hadde et markert overtak under hele kampen, bortsett fra de første minuttene hvor Tromsdalen var farlig frampå. TIL tok ledelsen midtveis i første omgang ved Jens Harald Eilertsen.

I andre omgang dominerte TIL stort, men det var likevel TUIL som utlignet ved Åge Jensen. Etter dette kom TUIL til hektene, men TIL tok snart over. På en av lagets farlige sjanser resulterte det i at Edmund Kristoffersen nettet nydelig ved å stupe framover på et innlegg fra høyrevingen. Med til historien høre det til at Tromsdalen hadde en ball inne i målet, men denne ble korrekt annulert for offside. Kampen ble aldri god. Det spillet som ble servert sto TIL for, mens TUIL satset på lange baller til løperne.

Oppdatert: 09.10.2003