4.div.TITO 1969: Nordkjosbotn IL - Tromsø IL

I en av TITO-seriens hittil beste kamper beviste Nordkjosbotn IL på ny at laget blir vanskelig å slå på hjemmebane i høstkampene. Iherdig innsats ga laget et nytt poeng, denne gangen et av TILs, vi er bare redd for at det er for sent for bunnlaget å begynne å hanke inn.

Første omgang var meget velspilt, og vi fikk se to lag som kledde hverandre utmerket. TIL-guttene, teknisk gode og denne gangen svært så arbeidsvillige, spilte i lange perioder sine motstandere trill rundt, uten at det resulterte i mange målsjanser. Til gjengjeld var det virkelig brodd i NILs kontrastøt.

Etter en halv times spill tok TIL ledelsen etter et glimrende trekantspill på venstresiden som rett og slett måtte resultere i mål. Edmund Kristoffersen var sistemann på ballen, etter at Arnt Hugo Lund hadde forsert fint til dødlinja.

Andre omgang startet friskt, stadig med TIL et hakk foran. Imidlertid også med TIL-løperne et hakk foran NIL-forsvarerne, slik at offside ofte ble alt gjestene fikk ut av gode tilløp. NIL hadde også sine tilløp, og etter et kvarter kom utligningen, da en skruball spratt på en ujevnhet og forbi en feilberegnende Roy Johansen.

Nå hardnet spillet betraktelig til, og dommeren mistet noe av taket på kampen. Vi vil tro det var et forsøk å ta noe inn av det tapte, da han blåste straffe for TIL, dette ga TIL 2-1 ved Arne Andreassen. Men NIL ga heller ikke etter dette opp, og ti minutter før slutt sørget Alf Sæthre for 2-2 da TILs Arne Sæther sparket ballen fra egen keeper.

Dommeren Randulf Olsen, BOIF, dømte bra i første omgang.

Oppdatert: 10.10.2003