4.div.TITO 1969: Bardufoss OIF - Tromsø IL

TIL-guttene spilte godt - i ett kvarter, kampens første femten minutter, da de åpnet TITO-serien med bortekamp mot BOIF. I løpet av denne tredjedels omgangen skapte de et utall av målsjanser, men bare en av dem ble omsatt i mål. Og det var klubbens gamle storscorer Håvard Wangberg, som sørget for 1-0 og to poeng, med en behersket lobb over en utrusende keeper.

Men etter dette falt TILs lovende åpningstempo sterkt, og hjemmelaget begynte å komme til hektene. De kom imidlertid aldri på farlig skuddhold, så omgangsresultatet 1-0 var absolutt fortjent.

I andre omgang skulle TIL få nyte godt av en sterk medvind, men likevel var det BOIF som startet best. Kampen ble imidlertid etter hvert gansk uinteressant, i det kampen om ballen mann mot mann overtok for det planmessige angrepsspill man i første omgang så tendenser til hos begge lag. Uten direkte å ha initiativet lå hjemmelaget noe over i annen omgang. men et kontant indre forsvar hos TIL ryddet opp i situasjonene før de ble farlige.

På det gjestene lag var det Kjell Falung på midtbanen som kom best fra kampen som helhet, mens de fleste spilte godt i første omgang - med høyrebacken Dagfinn Holst et hakk foran de andre.

God dommer var Asbjørn Dahlhaug fra Furuflaten.

Oppdatert: 06.10.2003