NNM semifinale 1968: Mjølner - Tromsø IL

Semifinalebiletten skulle selges dyrt som mulig i Narvik, det var TIL-guttene fast bestemt på da de møtte fram til semifinalekamp mot Mjølner. Man så jo sjansen til semifinalekamp i Tromsø for første gang på tyve år. Men den gang ei, Mjølner disponerte nok over den nødvendige kapital til å overby TIL og vel så det. Det begynte riktiknok nokså godt for TIL - i det første kvarteret holdt de godt følge med sine presumtivt bedre motstandere, men et lettkjøpt mål fra Kjell Larsen la en demper på såvel optimisme og  innsatsvilje.

Men det som tok fra TIL-guttene all innsatsvilje var da HIL-dommeren dømte straffe i det 38. minutt. En ball traff Per Arne Hansen i armen på vei ut fra TILs straffefelt, og dermed 2-0.

Noen vitamininnsprøytning så  ikke TIL-guttene ut til å ha fått i pausen. Det som skjedde var at det raknet mer og mer på midtbanen for TIL. Men TIL-guttene hadde sine sjanser som da Svein Hugo Hansen headet knallhardt i stolpen.

Oppdatert: 06.10.2003