4.div.TITO 1968: Mellembygd IL - Tromsø IL

Tromsø IL greide på ny å berge to poeng og dermed styrke sin posisjon i oppgjøret mot Mellembygd ved å vinne 1-0. Dermed er også nedrykk for Mellembygd nærmest et faktum. Det var Svein Hugo Hansen som scoret for TIL etter 33 minutters spill i første omgang. Man kan på ingen måte si at oppgjøret var godt, til det var det alt for mye oppjaget tempo og mye panikk.

Første halvdel av første omgang hadde Mellembygd mange sjanser hvor i all fall en burde resultert i scoring. Men Mellembygd-løperne ble godt stoppet av TIL-forsvaret som enkelte ganger kunne vært mer påpasselig. Det var som sagt mye rot og oppjaget spill. Man spilte altfor hardt til å begynne med og tempoet dabbet av når kondisjonen sprakk.