Cup NM 2.runde 1965: Bodø Glimt - Tromsø IL

Omkring 2500 elleville Bodø-væringer fikk se Glimt springe ut i full blomst mot Tromsø IL. Det var en opplevelse og se Glimt-spillerne, særlig i første omgang. - Og etter 4-1 over TIL-guttene hersket det ingen tvil om at Bodø-laget også i år, uten Harald "Dutte" Berg - er minst like god som tidligere. Etter første omgang ledet Glimt 3-0.

Glimts store organisator var uten tvil Håkon Nilsen, han trillet nærmest ball i hatt med TIL-forsvaret. Den første scoringen kom etter et kvarter, og det kom to mål til før TIL-guttene kunne ta pause.

Etter pause jevnet spillet seg noe ut , og den første halvtimen overtok TIL spillet på midtbanen, men uten at det ble skapt noen virkelig store målsjanser. Da Arne Hansen lagde sitt tredje mål og økte Glimts ledelse til 4-0 var det ufortjent. TIL fortsatte imidlertid bra, og etter tjue minutter reduserte Wiggo Berg Johansen til 1-4 på et kanonskudd.

Det er ingen skam å tape for et lag som er så klart mye bedre som tilfelle var med Glimt denne gangen. Edmund Kristoffersen var best av TIL-guttene, men uten å nå opp til vanlig nivå. Ellers klarte Magne Johansen og Hugo Anthonsen seg bra, spesielt i første omgang. I løperekka var Wiggo Berg Johansen best.

Oppdatert: 11.09.2003