3.div.distr.10 1965: Tromsø IL - Nor Narvik

Det ble Nor som tok poengene i Tromsdalen da Narvik-laget møttet Tromsø IL i årets første seriekamp. 2-1 ble det, men etter spill og sjanser burde vel kanskje uavgjort vært det mest rettferdige resultatet. TIL-guttene hadde de fleste skuddene over eller til side for Nor-buret. Etter regnet slapp man sandfokket på Tromsdalsbanen som til gjengjeld var meget ujevn, noe som helt sikkert førte til mye upresise avleveringer.

Alt i alt var spillet friskt, spesielt i første omgang, mens det i siste del av andre omgang dabbet adskillig av. TIL hadde to store muligheter, det ene på straffespark som Eigil Bygdnes satte rett på keeper.  TIL hadde ligget over i spill da de to lag gikk til pause.

Andre omgang startet opp med friskt spill, og igjen var TIL mest toneangivende. Spillet var tildels ganske hardt, og dommer Arne Jensen dømte konsekvent. Etter 12-13 minutter fikk TIL mål etter et pent innlegg fra Dagfinn Holst, som Eigil Bygdnes satte i nettmaskene. Etter dette målet kviknet Nor til og spillet jevnet seg etter hvert mere til. Nors utligning kom i det 25. minutt, og en stund deretter klart Edmund Kristoffersen å pådra seg straffespark, som ble satt løst i TIL-målet. Av TIL-spillerne var Eigil Bygdnes god, og likeså Arnt Hugo Lund og Bjørn Steinar Johansen kom bra fra kampen.

Oppdatert: 09.09.2003