3.div.distr.10 1965: Tromsø IL - Furuflaten IL

Tromsø IL behøvde ikke levere noen kjempekamp for å ta begge poengene fra Furuflaten i Tromsdalen, og de gjorde det ikke heller. Bortsett fra en ti minutters periode i andre omgang, var det heller tynt det som ble vist på banen. Men denne ti minutters perioden ga TIL hele tre mål, og dermed en 3-0 seier som var noe i overkant av hva de hadde fortjent.

Det var et innsatsfylt Furuflaten-lag som åpnet best og hadde initiativet til langt ut i første omgang. I siste del av omgangen jevnet det seg ut, men den gjensidige inneffektiviteten dominerte hvert eneste angrep, 0-0 ved pause.

Edmund Kristoffersen (direkte på frispark fra 20 meter), Ole Kristian Ødegård (etter mølje( og Victor Sørensen var TILs målscorere. Kristoffersen var også banens beste spiller, og spilte sikkert sin beste kamp for året. God var også Bjørn Steinar Johansen. Løperekka som bare har Arnt Hugo Lund og Wiggo Berg Johansen fra den opprinnelige oppstillingen, ble for lett.

Arne Jensen, Fløya, blåste i fløyta på de riktige steder og passe mye.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys og Dagbladet Tromsø).

Oppdatert: 18.09.2003