3.div.distr.10 1962: Nor Narvik - Tromsø IL

Nor vant 3. divisjonskampen mot Tromsø IL på Narvik Stadion med 5-2, etter en frisk og tildels god kamp. - Tromsø-guttene åpnet svært godt og tok ledelsen etter 15 minutters spill ved Eigil Bygdnes. Det var imidlertid tydelig at Nor hadde bestemt seg å vinne kampen. Utligningen kom et kvarter senere på straffespark som ble kontant satt inn av Karstein Allstad. Fem minutter senere tok Nor ledelsen ved Arntsen.

I andre omgang åpnet Nor klart best og allerede etter fem minutters spill la Narvik-guttene på til 3-1, og litt senere til 4-1 - begge gangene var Karstein Allstad. Spillet jevnet seg noe ut , så overtok Nor på nytt igjen, og Allstad var også mannen bak den femte scoringen. Like før slutt reduserte TIL til 2-5 på straffespark. Det var Eigil Bygdnes som satte den inn.

Det var en frisk og god kamp, men det var aldri tvil om at Nor var best denne gangen. TIL begynte godt, men allerede i første omgang virket det som om laget ga opp. TILs høyre back Reidar Stenersen ble stygt skadet midt i første omgang, etter at han fikk en fotballstøvel i hodet. - Han ble kjørt på sykehus med hjernerystelse. Begge lag spilte med ti mann i slutten av kampen.

Dommer var Per Nilsen, TIF, som dømte meget strengt.

Oppdatert: 21.08.2003