3.div.distr.10 1961: Nor Narvik - Tromsø IL

Ikke helt uventet var det Nor som vant oppgjøret i Narvik mot Tromsø IL, laget som også ledet 2-0 ved pause var fortjent, men kampen som helhet var svak. Det var tydelig at kampen var uten betydning for plasseringen på serietabellen - Nor har som kjent ingen muligheter til å komme høyere opp, og for TILs vedkommende er biletten til neste års 3. divisjon i lomma.

Nor lå over i spill hele første omgang, men etter pause jevnet det hele seg ut, og også TIL hadde da sine sjanser. Nors første mål var en utilgivelig tabbe av en TIL-forsvarsspiller som sendte et tilbakespill til keeper rett i beina på en Nor-spiller som bare hadde å sette beinet på ballen. Også det andre målet til Nor var en unødvendig scoring. Helt ukorrekt dømte dommeren straffespark på en ufrivillig hands.  TILs trøstemål kom i andre omgang etter et pent skudd av Tor Brandeggen. Hos TIL var det bare Magne Johansen og Sigurd Jensen som var på høyde.

Oppdatert: 07.08.2003