3.div.distr.10 1961: Andenes IL - Tromsø IL

Andenes IL og Tromsø Il spilte i en 3. divisjonskamp uavgjordt på Andenes, stilling ved pause var 0-0. Hjemmelagets mål kom etter ti minuters spill i andre omgang ved Gunvald Johansen, som utnyttet en usikkerhet hos TILs keeper. Tor Brandeggen utlignet for TIL et kvarter senere.

I store deler av kampen behersket TIL midtbanespillet, men oppløpene til Andenes var farligere og med mere brodd i. På TILs lag spilte begge halfene og indreløperne godt, med Tor Brandeggen et lite hakk bedre enn de øvrige. Han spilte kanskje i hardeste laget ved et par anledninger. Hos Andenes spilte keeperen atter en utmerket kamp og forsvaret eller var også bra. Løperekka derimot hadde ingen god dag, bortsett fra Tiller og Johansen som spilte godt i første omgang.

Dommeren, Tor Saba, var bra, men tillot for mye hardt spill.

Oppdatert: 06.08.2003