3.div.distr.10 1960: Tromsø IL - Skarp

3. divisjonskampen mellom TIL og Skarp ble som ventet stort sett gjentakelse av de treningsoppgjørende tidligere i år - men det ble bare enda mer målrikt. TIL holdt programmet fra siste kamp med ni scoringer, denne gangen klart også Skarp og få hull på byllen med to mål, slik at scoren etter tre innbyrdes oppgjør i år er 22-2.

Denne kampen ble på ingen måte så hendelsesrik og frisk som målsifrende skulle tilsi. Flere av scoringene var svært lettkjøpte, og særlig i første omgang fikk Skarp seg en kalddusj. I løp av fem minutter ble det tre mål, hvorav et kontant selvmål og et straffespark. Straffespark ble det også i andre omgang, korrekt  idømt for ulovlige stenginger av Skarp-forsvaret.

Dermed har TIL skaffet seg et godt utgangsposisjon i serien, men ennå har ikke laget fått prøve i et hardt oppgjør. Håvard Wangberg var på plass igjen i TIL-rekken, som dermed er adskillig styrket. Men både Wangberg og Robertsen de tekniske fine vingspillerne, har fremdeles tendenser til for mye pusling og oppvisninger ute på sidelinjen. Skarp kjempet, det skal laget ha honnør for, men det kan ikke gå bra når Skillingstad og Per Steinar Hansen alene skal både bygge opp angrepene og  avslutte dem. Ole Martin Sørbøe og Kjell Robertsen er fullverdige 3. divisjons spillere.

Oppdatert: 31.07.2003