NNM kvartfinale omkamp 1959: Nor Narvik - Tromsø IL

Nor sikret seg semifinale-retten da de i omkampen mot TIL i Narvik vant 2-1. De første 20 minutter var spillet temmelig opprevet, etter hvert rev TIL initiativet til seg og hadde noen gode angrep. I det 31. minutt kom dagens og Nors første scoring. De siste ti minuttene av omgangen var det Nor som hadde et overtak.

Nor åpnet best etter pause, men det var TIL som i det sjette minutt utlignet, på et fremlegg til Edmund Kristoffersen, og han driblet seg helt fri og scoret. Målet ga TIL blod på tann, og flere ganger var det nære på at TIL skulle score. Etter en halv time skjøt Svein Robertsen i stangen, ballen rullet langs mållinjen før en Nor-spiller fikk den ut av faresonen. Et par minutter senere kom kampens avgjørende scoring. Etterhvert så det ut som om TIL-spillerne resignerte og Nor var nær et par scoringer til før slutt.

Rent spillemessig var nok TIL noe bedre, men avslutningene i løperekken sto ikke i forhold til spillet for øvrig. De beste på laget var Bjørn Steinar Johansen i forsvaret, og vingene Tor Brandeggen og Svein Robertsen i løperekken.