/kampref-serie-1959-6.htm

TIL fikk revansje for serienederlaget mot Mjølner i Tromsø tidligere i år, da de vant vel fortjent 3-1 i Narvik. Ved pause var stillingen 3-0. Kampen ble ganske velspilt , og en av de bedre vi har sett her i år, tiltross for en sjenerende vind. Tempoet var det heller ikke noe å utsette på, spesielt i første omgang.

TIL rev ganske snart til seg initiativet og beholdt det gjennom hele første omgang. Etter bare åtte minutter ble et godt oppbygd TIL-angrep, avluttet med en flott scoring av centerløper Wangberg. Et kvarter senere var samme mann heldig med et tåskudd som gikk i stanga og inn. Mjølner var ikke uten sjanser, men avslutningene var dårlig. To minutter før pause ble så Ronald Hansen spilt gjennom et vidåpent Mjølner-forsvar og scoret lett.

Etter pause åpnet Mjølner sterkt og lå en tid over. Men etter hvert som scoring uteble, dabbet innsatsen av, og TIL overtok igjen. Heller ikke de maktet å score, og det var tydelig at kreftene tok slutt hos begge lag. Et par minutter før slutt reduserte Mjølner ved Kjell Larsen på et velplassert langskudd og dermed ble det.

TILs seier var uomtvistelig, og laget spilte til sine tider meget godt. De hadde et hardt og kontantspillende forsvar, som fullstendig tok luven fra Mjølners lette løpere. Odd Hansen og Sigurd Jensen spilte spesielt godt. Av løperne syntes vi Håvard Wangberg og Ronald Hansen kom godt i fra kampen.

Oppdatert: 29.07.2003