3.div.distr.10 1959: LiaBrage - Tromsø IL

6-1 seier klarte TIL i 3. divisjonskampen mot Lia/Brage i Harstad.  Stillingen ved pause var  3-1. TIL-løperne var snare på ballen og laget flere farlige sjanser. - Lia/Brage spilte godt, særlig i første omgang. Seieren var etter spillet i største laget.

TIL måtte spille i første omgang med sola mot seg, og det var Lia/Brage som hadde initiativet til å begynne med. , men løperne var temmelig ufarlige foran mål. Det var TIL som fikk det første målet etter ti minutters spill ved Edmund Kristoffersen. Så utlignet Lia/Brages Anders Silbakken. Ikke mange minutter etterpå tok TIL ledelsen ved Håvard Wangberg. Og Edmund Kristoffersen satte så inn mål nummer tre.

I andre omgang inntraff et kjedelig uhell da Lia/Brages keeper Norodd Berg, etter et sammenstøt med Håvard Wangberg brakk beinet. Omgangen ble TILs og det var Wangberg som scoret mål nummer fire. Kampens praktmål sto Edmund Kristoffersen for etter et nydlelig innlegg fra Svein Robertsen tatt på direkten og satt i nettet uten en sjanse for keeper. Kristoffersen satt også inn mål nummer seks. TILs lag var jevnt godt og spillerne var hurtige. Odd Hansen, sidehalf på TIL gjorde seg bemerket med godt spill. Og løperekkens trio , Robertsen, Wangberg og Kristoffersen dominerte spillet.

Oppdatert: 29.07.2003