/kampref-serie-1958-6.htm

Med årets tredje møte mellom Nor og TIL, gjentok Nor bedriften fra forrige helg i cup-kampen i Tromsø. Det innskrenket seg til knepne 1-0, som imidlertid var nok til å passere TIL på serietabellen. Begge lag spilte med reduserte mannskaper, og kampen var stort sett jevn, bortsett fra de siste femten minuttene, da Nor lå klart over. Seieren var derfor avgjordt fortjent.

Første omgang skjedde lite av betydning, bortsett at begge lagene hadde en stor scoringsjanse hver. I det tiende minutt hadde Brandeggen en kjempesjanse,og brente av fra 4- 5 meter, men utenfor. Med litt beherskelse kunne han ikke ha unngått å treffe det tomme målet.

I annen omgang satte Nor opp et voldsomt tempo, og etter bare tre minutter kom kampens eneste scoring. TIL fulgte imidlertid godt på og hadde sine sjanser, bl.a . traff et skudd fra Brandeggen i tverrliggeren. Det siste kvartere lå Nor over, og Birger Olsen måtte bokse to-tre farlige skudd til corner.

Kampen ble aldri god, skjelden så vi kombinasjoner som strakk seg over to-tre trekk, som regel skulle ballen absolutt i høyden. I TILs forsvar virket Birger Olsen svært usikker. Gunnar Olsson og Bjørn Steinar Johansen kom godt fra kampen, mens Harald Rønne stoppet godt i høyden, men avleveringene var ikke altid like gode. Av vinghalfene var Magne Johansen best. Brandeggen var temmelig ensom svale i løperekken.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Dagbladet Tromsø).

Oppdatert: 27.07.2003