3.div.distr.10 1958: Bardufoss OIF - Tromsø IL

TIL vant seriekampen mot BOIF på Bardufoss 2-1. BOIF viste nok en gang at de kan hevde seg i 3. divisjonen, og om hjemmepublikummet kunne tvile før sesongen tok til, så har nok bygdelaget sikret seg en trofast stamme til hjemmekampene. BOIF leverte en særlig bra første omgang, ved pause var stillingen 0-0, men hjemmelaget lå nærmest til en ledelsen på grunn av sine flere sjanser.

Det ble også BOIF som sikret seg det første målet, fire minutter etter pause. Etter som tiden gikk lot det til at bygdelaget hadde mer kondisjon å ta av. TILs utligning kom midt i omgangen ved Håvard Wangberg, og seiersmålet ble satt inn av Tor Brandeggen etter 30 minutter.

På vinnerlaget merket en seg særlig Tor Brandeggen, Hugo Anthonsen og målmannen Jan Johannessen, som hadde flere fine redninger.

Oppdatert: 26.07.2003