NNM 3.runde 1957: Tromsø IL - Skarp

Tromsø IL slo Skarp 3-1 i en tredjerundekampei en hard kamp på en tung og delvis oversvømmet bane.Etter seks minutter scoret center Tor Brandeggen TILs første mål.

Ytre venstre Ivan Wilhelmsen økte på til 2-0 på en stikkball. I de første minuttene av andre omgang økte Egil Johansen til 3-0. Og ti minutter før slutt fikk Skarp sitt trøstemål.

TIL lå stort over i første omgang, mens andre omgang var mer jevnspilt. det ble aldri noen god kamp grunnet forholdene. Men på slutten ble det mye stygt spill og se. Brandeggen ble felt i scoringsposisjon, men straffesparket ble satt rett på keeper. Skarps indre forsvar leverte en god kamp, men det lukte svidd af taklingene. TILs løperekke spilte bedre enn vanlig, men det var dårlig adresse på pasningene.

Dommer Magne Bjørnelv delte ut frispark i øst og vest, men fikk aldri taket på den harde kampen

Utarbeidet av Per Salomonsen og Marius Helgå. (kilde:Lofotposten).

Oppdatert: 22.01.2022.