3.div.distr.10 1957: Tromsø IL - Nor Narvik

TIL slo Nor 3-2 i tredje divisjonskampen, etter å ha ledet 1-0 ved pause. Målene ble scoret av Tor Brandeggen (2) og Arnold Jensen (1). Kampen ble sterkt skjemmet av høyt og upresist spill. I enkelte situasjoner av oppgjøret nådde knapt en av ti pasninger riktig adresse, og ingen av lagene klarte noen gang - unntatt i enkelte blaff - å få spillet til å gli slik det burde gjøre. Best på banen var begge målmennene og dommeren Per Nilsen.

TIL åpnet best, og hadde et klart overtak det første kvarteret. Første scoring kom i det åttende minutt ved Arnold Jensen som fanget opp returen fra Nors målmann, etter at Tor Brandeggen først hadde skutt. Spillet jevnet seg så ut, og i det 22. minutt hadde Nor sin beste målsjanse i denne omgangen. Ni minutter før pause måtte en av Nors spillere ut på grunn av skade, da de ikke hadde reserve måtte de spille med ti mann resten av omgangen. Narvik-laget møtte i det hele tatt sterkt reservespekket, da hele 7 mann av den regulære stab hadde forfall.

Den skadde spilleren til Nor kom inn i annen omgang, og nå startet Nor best, utligningen kom allerede etter tre minutter, ett minutt senere ble TIL tildelt straffespark fordi en av lagets spillere ble felt. Hugo Anthonsen satte straffen elegant utenfor. Nor hadde en svak ledelse, og hadde de fleste oppløp, helt til TIL i det 27. minutt fikk mål nummer to. En skreddersydd corner fra høyresiden landet på hodet til Brandeggen og derfra direkte i mål. tyve sekunder senere skapte Ivan Wilhelmsen med en flott soloprestasjonen en farlig situasjon foran Nors mål. Han lurte av flere motspillere og la inn til Tor Brandeggen som scoret kontant. Ti minutter før kampslutt fikk Nor straffe, og sluttresultatet ble 3-2 for TIL.

Oppdatert: 25.07.2003