3.div.distr.10 1957: Nor Narvik - Tromsø IL

Selv om det var TIL som åpnet best og lå over det første kvarteret, kom Nor sterkere igjen og hadde nok et lite overtak i spill i slutten av første og deler av annen omgang. TIL tok initiativet til å begynne med, men uten at de hadde farlige målsjanser. Etter hver kom imidlertid Nor til hektene. Etter en halv times spill fikk Nor to kjappe mål, og kunne gå til pause med 2-0.

I annen omgang åpnet Nor best, men siden overtok TIL og spilte seg flere ganger pent fram til 16 meteren, men der var det også stopp. I det 27. minutt fikk TIL redusert til 1-2 ved Tor Brandeggen, etter et gjennomlegg fra Arnold Jensen fra venstre ving. Nå hadde TIL flere sjanser til å utligne da Nor spilte hodeløs ved flere anledninger, men TIL utnyttet ikke sjansene og dermed gled initiativet over til hjemmelaget. To minutter før slutt økte Nor til 3-1.

TIL var ikke så sterk som vi på forhånd hadde ventet; Jan Johannessen i mål hadde et par fine redninger. De tre backene, Oddvar Bueng, Bjørn Steinar Johansen og Hugo Anthonsen syntes svært usikre. Vinghalf Egil Johansen og Johnny Kaasbøll spilte begge godt. Av løperne likte vi Arnold Jensen og Tor Brandeggen best. Svein Robertsen og Ivan Wilhelmsen kom pent igjennom bare de ble spilt på.

Oppdatert: 24.07.2003