1.divisjon 1955: Mjølner - Tromsø IL

Førstedivisjonskampen i Narvik mellom Mjølner og TIL endte uavgjort 0-0. Første omgang var tam og interesseløs. Spillet gled til sine tider meget bra midt på banen, men det hele stoppet opp straks ballen begynte å komme i nærhetene av målburene.

Annen omgang ble noe bedre. TIL lå da litt over i perioder, og burde sikret seg et par mål. Men sjansene ble sløst bort. Det nærmeste var et skudd i stangen - det ble skutt fra langt hold, men på en så god målmann som Hjertholm var dårlige plasserte skudd fra langt hold, nytteløse. Ofte var det vanskelig å avgjøre om det var fremlegg eller velmente skudd det dreide seg om. Mjølner hadde ingen særlig store sjanser og Arne Olsen i TIL-buret ble ikke satt på noen alvorlig prøve. Blandt dem som slapp best fra kampen på TILs lag kan nevnes Einar Jensen og Jahn Johnsen .  Tor Brandeggen debuterte som centerhalf og slapp godt fra det.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Dagbladet Tromsø).

Oppdatert: 21.07.200