Kretsserie 1954: GIL - Tromsø IL

Kampen ble et uhyre feriepreget oppgjør særlig fra TILs side. Ikke bare var de mange faste spillerne borte, men også flere av dem som var på banen betraktet det som ferie fra det som fotball heter. TIL vant 4-3, men det kunne også endt uavgjort eller med tap. TIL hadde vinden med seg i første omgang, og fikk omsider en ledelse på 2-0 før GIL reduserte, slik at det sto 2-1 ved pause.

I annen omgang utlignet GIL og det så ut til at laget skulle ta ledelsen, i stedet var det TIL som tok seg en smule sammen. Hemmingsen fikk satt ballen etter et virkelig ønskeinnlegg, og så økte Leif Johnsen til 4-2. Dermed punkterte TIL igjen og GIL kunne overta, de fikk et vakkert mål etter corner, og i kampens siste minutt lå utligningen i luften.

Hos TIL var det jevnt over skrale saker, bare Arnold Jensen var det hyggelig å se. Reservemannskapene var ikke som de skulle være. Gårdagens keeper viste at det er vanskelig for TILs reservekeeper å få rutine.

Øivind Hagerup opptrådte som dommer, han var bra, men kunne blåst litt mer for knubbing og dytt.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Dagbladet Tromsø).

Oppdatert: 20.07.2003