Kretsserie 1951: Tromsø IL - Fløya

TIL slo Fløya 5-3 i årets første kretskamp på Idrettplassen. Kampen gikk i stort tempo fra start til slutt. Spillet derimot var ennå preget av at det var tidlig i sesongen. TIL viste glimtvis mye småpent og dominerte ofte over det usikre Fløya-laget. Fløya hadde et par korte perioder hvor laget forsøkte å få ro over seg, men stort sett lot man farten bestemme, og det ble mye sleiv og upresise leveringer.

TIL fikk først mål og holdt et bra press, så utlignet Fløya på straffespark ved Harald Hansen vel midtveis i omgangen. Så tok Fløya ledelsen før Oskar Theodorsen laget kort etter et flott gjennombrudd og skaffet utligning 2-2. Kort før omgangen gikk ut var Norvald Johansen lynsnart frempå og skaffet ledelsen for TIL ved pause.

TIL åpnet sterkt annen omgang med en serie oppløp, og Norvald Johansen øket til 4-2. Men Fløya var med, de reduserte ved Kristoffersen som vippet ballen over keeper. Men TIL var nådeløs, de fastsatte sluttresultatet til 5-3 et stykke ut i omgangen.

Det ser ut til at TIL begynner å finne formen, lagspillet gikk langt bedre enn i "Vårcupen" og sikkerheten er det ikke mye å utsette på.

Oppdatert: 16.07.2003