Kretsserie 1946: Tromsø IL - Skarp

I det fine været var det møtt opp ca. 3000 tilskuere på Idrettspalssen til kretskamp mellem TIL og Skarp. Opptakten ble meget god, innen 7-8 minutter var gått hadde begge lagene hver sin scoring,TIL fikk først mål ved Jeremiassen som headet inn et overlegg fra Jensen. Deretter overtok Skarp ininativet med en scoring og holdt overtaket ut omgangen.

Etter pausen kommer et nytt TIL-lag på banen, fra midtfeltet kombinerte de seg oppover på banen, og Norvald setter punktum med en kort stikkball så det dirrer i nettmaskene. Etter 7 minutter handser Skarp og Gundersen setter inn straffesparket til 3-1. Kort etter halvklarer Skarps keeper og Gundersen øker til 4-1. Dermed er fresen gått ut av Skarp, og motstanderne ligger godt over. Tempoet er temmelig rolig og TIL leverer betraktelig bedre spill enn i første omgang. Etter en god halvtime lager TIL et meningsløst selvmål.

Dommeren Kåre Sørensen benyttet seg i utpreget grad av linjemennene. Han er bedre når han opptrer selvstendig.

Oppdatert: 09.07.2003