Kretsserie 1938: Tromsø IL - Mjølner

TIL fikk målvalget og Mjølner satte ballen i bevegelse fra centrum. De åpner godt og kommer helt inn til TILs indre forsvar, men Stellander stopper. De første 10 minutene har TIL et godt tak på Mjølner, farten er god og pasningene er presise, men foran mål klikker det helt. Så overtar Mjølner spillet, en av deres spillere brenner av en lang ball mot mål, den går over hodet på TILs målmann og i nettet, en ball som målmannen burde reddet. Til hadde et par chancer, men runden går ut med 1-0 til Mjølner.

Mjølner spilte sig op i annen omgang, - farten blev satt op, og da runden er blitt 6 min. netter Mjølner. Og Mjølner lager to mål til, men så får TIL straffe efter at Arne Berger blir puffet overende, Stellander setter straffen inn. Bare fem minutter senere er Arne Berger gjennem og netter. Så får Mjølner nok et mål, men rett efter må Mjølner gi corner. Gustav Dalsbø setter den hardt rett mot målmannen som slår ballen i nettet.  Mjølner kan forlate banen som seierherre 5-3, - et helt rettferdig resultat.

Oppdatert: 07.07.2003