Kretsserie 1936: Nor Narvik - Tromsø IL

I kretskampen i Narvik mellem TIL og Nor - seiret TIL 2-1.  Kampen førtes i et kvikt tempo og var spennende fra avsparket. Allerede efter 10 min spill i første omgang fikk Nor sitt mål, efter klyngespill foran TILs mål, men ikke lenge efter netter TILs centerløper med et nydelig skudd. Kampen bølger frem og tilbake med opløp mot begge mål, men begge lags målvoktere arbeider utmerket. TILs ytre høire netter uten vankeligheter, og med 2-1 for TIL går runden ut.

Annen runde blev ikke så velspilt som første, mest lange baller med opløp snart mot TILs og snart mot Nors mål. På slutten er det Nor som er i føringen, men TILs målvokter redder alt, og Tromsø IL kan gå av banen som seierherre.  Nor har helt sluttet med det elegante småspill som for noen år siden gjorde laget så farlig. - Nu er det bare rusch mot mål, og lange baller.  TIL spilte som mot Fløya og Skarp, med meget godt småspill, som dog ikke fullføres - idet laget periodevis gikk over i Nors taktikk, med lange baller. Målvokteren var god og reddet mange vanskelig situasjoner.