Kretsserie 1935: Tromsø IL - Nor Narvik

Nor og TIL spilte kretskamp på Idrettsplassen med Salomon Shotland som dommer. Nor hadde blandt annet reserve for målmannen., og TIL spilte uten Karl Dalsbøe, - det blev en trist forestilling.  TIL presset i begynnelsen av første omgang, men det blev Nor som fikk det første mål ved i.høire efter 22 minutter. Straks efter utlignet TIL idet et skudd via v.back gikk i mål. Så fikk TIL straffespark som Stellander satte inn. Skuddet var dårlig plassert og keeper burde tatt det.

I annen omgang åpnet Nor pent, men klarte ikke å lage mål. Efter  21 min. centret Dalsbøe flott og y.venstre nikket inn TILs tredje mål.  2 min. før slutt skjøt Dalsbøe hårdt i mål og kampen endte 4-1 for TIL. Seiren var rettferdig, men for stor. Kampen var dårlig, skjelden har jeg sett så mange sleivspark på en gang.

Oppdatert: 04.07.2003