Kretsserie 1933: Tromsø IL - Vidkun Bjarkøy

Kampen begynte godt, i hele første runde blev det servert god fotball. Særlig la man merke til hvor løpespillet hos begge lag var friskere og sikrere enn vi har sett det på lenge. Kvikke og godt tilrettelagte opløp skiftet på begge sider, og da Vidkun fikk første målet, tegnet det til riktig storkamp. Tromsølaget utlignet snart efter, og øket til 2-1. Men så var gjestene frempå en gang TILs målmann tok sig en tur ut på banen - og trillet ballen pent og rolig i mål.

I annen omgang dabbet spillet svært så - TIL lå nu mere over, og hadde nok fortjent å få det målet dommeren tilkjente dem ved straffespark. Vidkun fikk ikke istand noe større, og hadde nok med å forsvare sig.  Dommer var Salomon Shotland.

Skjelden har vel en klubb som Vidkun, som første gang spiller i A klassen, vist slik pågansmot og vilje til seier.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Dagbladet Tromsø og Tromsø Stiftstidende).

Oppdatert: 03.07.2003