Kretsserie 1928: Turn (TIL) - Harstad IL

Kretskampen mellem overnevnet lag blev en lettkjøpt seier for Turn, og resultatet kunne efter spill og chancer godt ha vært det dobbelte. HIL møtte med flere reserver og dette svekket nok laget betragtelig, men allikevel kunde der blitt levert litt bedre fotball enn Harstad-guttene viste. Med det spill som løperekken viste kunde der sågodtsom ikke bli mål.

Allerede etter 8 min.scorer Turns indre venstre mål nr.1, efterat centerforward først har hatt et meget godt skudd som Harstad-målmannen bare halvklarerer. Fire minutter senere kommer Turns andre mål også ved indre venstre, og med 2-0 går omgangen ut.

Annen omgang er helt Turns og mål nummer 3 sørger centerforward for efter 6 min. spill. Og ytre venstre legger pent inn nr. 4  i omgangens 25. min. To meget velfortjente points gikk til Turn.  Av hjemmelaget var centerforward og indre venstre best. Centerhalf var også god, og ytre venstre i 2. omgang. Det indre forsvar hadde et meget lett arbeide, men nettop derfor synes jeg de kunne holdt ballen adskillig mere på banen.