Thomas Tøllefsen Jr.

Nasjonalitet: 
Norge
Fødselsdag: 
25.05.1990
Biografi: 

Thomas Tøllefsen er vokst opp på Sør-Tromsøya, nærmere bestemt Nansenveien. Seks år gammel begynte han i TIL. Og han har gått gradene i klubben. Thomas har spilt en masse kamper for TIL 2, og vært på benken på A-laget både i Tippeligaen og privatkamper. Han fikk med seg en cupkamp mot Skjervøy IL på Skjervøy i et fryktelig snevær. Her er et referat fra denne kampen:

Ingen av TILs A-lagskeepere var klar til kampen. Dermed var det duket for Thomas Tøllefsen (17) mellom stengene. Thomas hadde lite å gjøre, men han står en prikkfri kamp.

I vannrett snøvær ble det ekstremt vanskelige spilleforhold. Kampen var preget av et underlag som begge lag slet med å mestre. Trener Steinar Nilsen mente det var akkurat på grensen til at kampen kunne spilles. Han var derimot ikke misfornøyd med at laget kun klarer å lage to mål mot 3.divisjonslaget Skjervøy. Alle som var her så at vi var det desidert beste laget, og at vi styrte spillet. TILs beste var Douglas Sequeira, han gjorde en prikkfri kamp.   Dommer var Øyvind Alapnes fra Finnsnes.

Sist vinter fikk han en kneskade som satte han endel utenfor. Det var med vedmodighet at han forlot gammel-klubben, for å spille for Fløya rett før sesongstart.

Thomas er en stor spiller, har dermed god rekkevidde. Han er også god med beina, med andre ord en moderne keeper.  Han har planer om å bli helt frisk for skaden og komme tilbake til Tromsø IL. En kurositet er det at han ble trent av en tidligere keeper-kjempe i TIL, nemlig navnebroren, Thomas Tøllefsen.

Utarbeidet av Per Salomonsen og Hugo Anthonsen.(16.06.2009)


Hjemsted: Tromsø

Født: 25.05.1990

TILs-debutdato: 12.05.2008

TILs-siste dato: 12.05.2008

Høyde: 194

Matchvekt: 83

Andre klubber: Fløya

Posisjon: Keeper
 

 

Kampdagsorter i stigende rekkefølge Turnering Hjemmelag Bortelag
12.05.2008 Cup NM 1.runde Skjervøy IL Tromsø IL
Del dette: