Karl Ivar Ingebrigtsen

Nasjonalitet: 
Norge
Fødselsdag: 
27.07.1950
Biografi: 

Karl Ivar Ingebrigtsen er født og vokst opp i Grasmyrbotn på Senja. Som pure ung begynte han å spille for hjembygdelaget, Neptun. Her spilte han til han som tyveåring fikk tilbud å spille for Silsand, dette var i 1970. Karl Ivar reiste til Tromsø 1972. Og etter kort tid fikk han tilbud å trene med TIL. I opptreningsfasen til sesongen 1973, spilte han på TIL med blant annet treningskamp mot Sørreisa, her fikk han sin første målkjenning fot TIL.

Deretter fikk han spille i første-elveren i ny treningskamp mot Nordreisa. Denne kampen vant TIL 5-1 og Karl Ivar scoret fire av målene og la opptil det femte. Han spilte også på TILs ungdomslag dette året, og her var han toppscorer. Han tror selv at han var overtrent og av den grunn fikk problemer med begge knærne. Her måtte det operasjon til, før han ble spilleklar igjen. Karl Ivar hadde et tungt skudd, og han kunne brukt begge beina.

Han ble ett år i TIL. I 1974 var han spillende trener i Olderbakken, her ble han i fem år. Så gikk turen til Kattfjord IL som spillende trener. Fra 1982 til 1997 spilte han A-lags og old-boys fotball for Kvaløysletta. I den perioden tok han C-trenerkurs. Karl Ivar har en datter, Katrine, som også har spilt fotball, hun var også innom kretslaget.

Karl Ivar begynte sin yrkeskarrie som baker, her har han svennebrev. I Tromsø arbeidet han hos Asbjørns Bakeri i ti år. Så tok han BI og ble kontorsjef hos A.J.Norø Engros i tolv år. Han flyttet så til Valdres og var gymnaslærer og swing-lærer, han ble tre år i Valdres. Tilbake i Tromsø i 2001. Han begynte i helsesektoren, har tatt hjelpepleieren, og jobber i bransjen idag.

Karl Ivar er en ihuga TIL-fans. TIL er klubben i hans hjerte. Som klubb nummer to er det Bodø/Glimt, dette for deres innsats for å få Nord-Norge på fotballkartet i 1970-årene.

Utarbeidet av Per Salomonsen og Hugo Anthonsen. (17.03.2009)


Hjemsted: Tromsø

Født: 27.07.1950

TILs-debutdato: 03.07.1973

TILs-siste dato: 03.07.1973

Høyde: 186

Matchvekt: 85

Andre klubber: Neptun, Silsand, Olderbakken, Kattfjord, Kvaløysletta.

Posisjon: Spiss
 

Kampdagsorter i stigende rekkefølge Turnering Hjemmelag Bortelag
03.07.1973 3.div.TITO Fløya Tromsø IL
Del dette: