3.div.distr.10 1960: Mjølner - Tromsø IL

Mjølner vant 2-1 over TIL i en 3. divisjonskamp i Narvik, etter at stillingen var 1-1 til pause. Mjølner tok ledelsen etter fem minutter, da indre høyre Finn H. Ellingsen headet et innlegg over Jan Johannessen og i mål. Tor Brandeggen utlignet like før pause.

Seiersmålet kom etter en halvtimes spill i andre omgang ved ytre venstre Terje Skarsfjord. Spillemessig var nok TIL det beste laget før pause og hadde fortjent en klar ledelse. I annen omgang var det jevnere. TIL spilte godt ute på banen, men hadde lite brodd over avslutningene, skuddene som kom gikk enten utenfor eller høyt over.

Hugo Anthonsen var bestemann i forsvaret, men Jan Johannessen burde avverget i allefall det siste målet. I løprekken var Svein Robertsen og Ronald Hansen de som slapp best i fra det. Mjølner var heldige denne gangen. Det var lite fres over laget i første omgang, men det kom seg betraktelig etter pause. Mogstad var klippen i forsvaret, og brødrene Skarsfjord de beste i løperekken.