Eliteserien 2022: Sandefjord - Tromsø IL

Et TIL-lag ubeseiret på sine siste åtte kamper i serie og cup, møtte Sandefjord på bortebane søndag. Det ble en sjansefattig førsteomgang på Release arena. TIL hadde en god periode midtveis i omgangen, men slet med å komme til sjanser. August Mikkelsen burde imidlertid muligens fått straffe da han ble taklet etter å ha avsluttet utenfor.

I stedet var det hjemmelaget som tok ledelsen fire minutter før pause, da William Kurtovic lurte Jostein Gundersen og banket ballen i lengst hjørne.

TIL brukte kun tre minutter på å utligne etter pause da Niklas Vesterlund banket ballen i lengste hjørne. Sandefjord tok imidlertid tilbake ledelsen ikke lenge etterpå etter slett forsvarsspill fra gjestene.

TIL styrte det som gjenstod av kampen, og både Lasse Nilsen, Ebiye Moses og Kent-Are Antonsen hadde store muligheter til å score. Utligningen kom da også til slutt ved innbytter Warren Kamazni, som headet inn et innlegg fra Vesterlund.

Dermed spilte TIL uavgjort i sin femte(!) kamp på rad, i et oppgjør der Gutan burde tatt med seg alle tre poengene. Den første seieren på bortebane lar likevel vente på seg.

TILs neste kamp er borte mot HamKam i cupen kommende onsdag, men det er i skrivende stund usikkert om kampen blir spilt.

TILs beste var Niklas Vesterlund.        Svein Tore Sinnes, Flekkefjord FK 

Utarbeidet av Mathias William Martinsen og Per Salomonsen.    Kilde itromsø.

Del dette: