Eliteserien 2021: Rosenborg BK - Tromsø IL

Et litt baktungt TIL, i 5–3–2, hadde veldig god kontroll på Rosenborg i 20 minutter. Men så – litt ut av intet – scoret Rosenborgs stjerneskudd Noah Holm på trøndernes første sjanse. Men den skulle nok være annullert for offside.

Så, bare fire minutter senere, sto det 2–0. Emil Konradsen Ceïde fikk stå alene og heade i mål etter corner.

Like etterpå headet Runar Espejord like over. En bra mulighet. Det ble tent en ny gnist i «Gutan» da Zdenek Ondrasek kom inn. Tsjekkeren stusset (eller var det hånden til RBK-stopperen?) igjennom Totland, som alene med keeper satte inn 2–1-scoringen – via stolpen.

TIL fikk en drømmeåpning på andre omgang da Espejord stusset igjennom Ondrasek. Han gjorde ingen feil mot en utrusende Hansen og satte kontrollert inn 2–2.

Nå var «Gutan» i godt slag. Flere nesten-sjanser endte med at et Kitolano-skudd ble blokket. Men Rosenborg hadde et visst trykk utover i omgangen. En mesterlig blokk fra Gundersen like før slutt hindret kanskje 3–2. Likevel skulle den komme – langt på overtid. Dessverre.