Tippeligaen 2009: Tromsø IL - Vålerenga IF

Usikker på Seads skade.

Tommy Knarvik (29) mener dagens perlemål smakte enda bedre enn langskuddet mot Vålerenga i fjor. Da han 34 minutter ut i dagens 2-0 kamp banket inn 1-0 på et langskudd, kopierte han nærmest sin egen scoring på Alfheim 6. april i fjor. For ikke bare het motstanderen også den gang Vålerenga. Ballen duppet i år som i fjor ned i høyre hjørne på nordmålet. Og begge skuddene kom fra omtrent samme distanse - i overkant av 20 meter.

Sigurd Rushfeldt scoret igjen, og mener dagens mål var avgjørende for kampene fremover.  88 minutter tok det, så var Sigurd der han skulle være. Med et  kraftig hodestøt dunket han seieren i land.  Han har vært ute med skade i lang tid, så det var nok godt å komme tilbake med seier, scoring og friske bein.

TILs beste var Douglas Sequeira.   Dommer var Kristoffer Helgerud fra Lier.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Bladet Tromsø).

Oppdatert: 23.07.2009