Tippeligaen 2009: Molde - Tromsø IL

Sead i aksjon.

Tilfeldigheter avgjør ofte fotballkamper. Og tilfeldigheter kan snu trender. I TILs tilfelle kan fort ett kjærkommet bortepoeng mot Molde være det som snur en trøblete vårsesong for Per-Mathias Høgmo og co.  For selv om rekken med kamper uten serieseirer ble til seks , er det enormt forskjell på den følesen TIL tok med seg fra Røkkeløkka etter Tommy Knarviks første seriescoring i år.   Tap,  som ville vært forjent etter spill og sjanser, ville styrket tvilen, og svekket selvtilliten, spesielt dersom man hadde gått målløs av banen for tredje kampen på rad. I stedet dro man med følelsen av å ha vunnet ett poeng, ikke tapt to, som har vært tilfellet mot LSK, Odd og Bodø/Glimt denne sesongen. 

Etter tidvis å ha blitt rundspilt i åtti minutter, gjorde Per Høgmo endel rokkeringer og vips så var TIL med på notene igjen. Sigurd Rushfeldt måtte ut og Miika Koppinen ble kjørt på topp. På overtid halvklarete Molde-keeperen ballen med ei utboksing som Tommy Knarvik fikk satt pannebrasken på og den for i nettmaskene. Ufortjent eller ikke, TIL kunne lykkelig reise hjem med ett poeng.

TILs beste, Sead Ramovic spilte med stor selvtillit. Holder TIL inne i kampen med flere fine redninger etter hvilen. Flink til å sette angrepene hurtige igang. Sjanseløs på målet.   Dommer var Kjetil Sælen fra Indre Arna.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys).

Oppdatert: 22.05.2009

Del dette: